FIRINDA LEVREK BUĞULAMA


FIRINDA LEVREK BUĞULAMA
MALZEMELER
2 kg levrek
5 adet domates
5 adet kuru soğan
5 adet yeşil biber
2 tatlı kaşığı tuz
1 adet limon
yarım çay bardağı sıvı yağ

YAPILIŞI
Balıkları iyice yıkıyoruz fırın tepsisine koyuyoruz
tuzu balığın her tarafına atıyoruz arkalı önlü
yağı balığın üzerinde gezdiriyoruz
limonu yuvarlak olarak kesiyoruz balığın karnına koyuyoruz kalan limonu balığın üzerine koyabiliriz
domatesi yıkayarak balığın üzerine veya yanlarına koyuyoruz
kuru soğanıda aynı şekilde soyup koyuyoruz
biberleride ekleyerek fırına koyuyoruz
200 derecede kızarana kadar pişiriyoruz
AFİYET OLSUN

Yorumlar