Tavuk Kalçadan Şinitzel (Sarma) Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
8 adet tavuk kalçası
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz
8 adet tavuk kalçası
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz
Tavuk Kalçadan Şinitzel (Sarma) Yapımı Tarifi Yapılışı
Tavuk kalçasını açtırıyoruz. Kemiğini çıkartıyoruz. Derisini de çıkarıyoruz.
2 adet yumurtayı kaseye kırıyoruz. Tavukları tuzluyoruz.
Yumurtayı çırparak önce yumurtaya sonra kaseye koyduğumuz galeta ununa buluyoruz.
Tavada veya firitöz de arkalı önlü pişiriyoruz. Yanına olmazsa olmazı makarnamızı yaparak servise sunuyoruz.
Tavuk kalçasını açtırıyoruz. Kemiğini çıkartıyoruz. Derisini de çıkarıyoruz.
2 adet yumurtayı kaseye kırıyoruz. Tavukları tuzluyoruz.
Yumurtayı çırparak önce yumurtaya sonra kaseye koyduğumuz galeta ununa buluyoruz.
Tavada veya firitöz de arkalı önlü pişiriyoruz. Yanına olmazsa olmazı makarnamızı yaparak servise sunuyoruz.
Yorumlar
Yorum Gönder