NEFİS PARFE YAPIMI
2 su bardağı soğuk süt
2 paket krem şanti
1 fincan damla çikolata
2 paket krem şanti
1 fincan damla çikolata
1 kase çilek
1 kase vişne
1 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Çilekleri yıkayıp küçük küçük doğruyoruz
vişnelerin çekirdeklerini çıkarıyoruz
2 su bardağı sütü 2 paket kremşanti ile çırpyoruz bisküvileri elimizle kırıyoruz.
Tüm malzemeleri kremşantinin içine koyarak karıştırıyoruz.
Kek kalıbını sitreçle kaplıyoruz.
Hazırladığımız malzemeleri koyarak streçi iyice kapatıyoruz.
Sonra dondurucuya kaldırıyoruz.
En az 5-6 saat dondurucuda kalacak.
Ardından çıkararak servisimizi yapıyoruz.
Üzerini istediğiniz şekilde benmari çikolatayı dökerek servis edebiliriz.
2 su bardağı sütü 2 paket kremşanti ile çırpyoruz bisküvileri elimizle kırıyoruz.
Tüm malzemeleri kremşantinin içine koyarak karıştırıyoruz.
Kek kalıbını sitreçle kaplıyoruz.
Hazırladığımız malzemeleri koyarak streçi iyice kapatıyoruz.
Sonra dondurucuya kaldırıyoruz.
En az 5-6 saat dondurucuda kalacak.
Ardından çıkararak servisimizi yapıyoruz.
Üzerini istediğiniz şekilde benmari çikolatayı dökerek servis edebiliriz.
Yorumlar
Yorum Gönder