MİLFÖYLÜ ELMA TATLISI

MİLFÖYLÜ ELMA TATLISI

  • MALZEMELER
  • 3 Adet elma
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1,5 çay bardağı şeker

  • YAPILIŞI     
  • Elmaları soyup rendeliyoruz
  • tencereye koyup üzerine şekerini ekliyoruz
  • suyunu çekince
  • tarçını ekleyip soğutuyoruz
  • milföyün ortasına elmalı harçtan koyuyoruz
  • milföyün dört kenarını kesiyoruz
  • bir tarafını bırakıp
  • bir tarafını elmalı harcın üzerine katıyoruz
  • diğer parçaları tam tersine olacak şekilde katlıyoruz
  • 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz
  • soğuyunca üzerine pudra şekeri serpiyoruz
  • AFİYET OLSUN

Yorumlar