SİGARA BÖREĞİ
MALZEMELER
2 Tane yufka
150 ğr beyaz peynir
yarım demetten az maydanoz
yağ
YAPILIŞI
Yufkalar 8 eşit parçaya keselır
üçgenin büyük tarafına peynirle karıştırdığımız maydanozu koyuyoruz
sarma işlemi bitince yapışması için uç tarafını ıslatıp sarıyoruz
kızgın yağda kızartıp havlu peçetenin üzerine koyuyoruz
fazla yağını alsın diye
AFİYET OLSUN
MALZEMELER
2 Tane yufka
150 ğr beyaz peynir
yarım demetten az maydanoz
yağ
YAPILIŞI
Yufkalar 8 eşit parçaya keselır
üçgenin büyük tarafına peynirle karıştırdığımız maydanozu koyuyoruz
sarma işlemi bitince yapışması için uç tarafını ıslatıp sarıyoruz
kızgın yağda kızartıp havlu peçetenin üzerine koyuyoruz
fazla yağını alsın diye
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder