NEFİS MERCİMEKLİ KÖFTE

NEFİS MERCİMEKLİ KÖFTE
KÖFTEMİZ İÇİN 2 SU BARDAĞI KIRMIZI MERCİMEK HAŞLIYORUZ
 HAŞLANINCA 1 SU BARDAĞI İNCE BULĞURU EKLİYORUZ VE BEKLEMEYE ALIYORUZ
 EN AZ 15DK SONRA YOĞURMA KABINA ALIYORUZ
 BAHARATLARINI EKLİYORUZ
 .2 YADA 3 ADET SOĞANI YARIM SU BARDAGI SIVI YAĞDA KAVURUYORUZ
 İÇİNE İKİ YEMEK KAŞIGI BİBER SALÇASI
 KİMYON KARABİBER İSTEYEN OLURSA ACI PUL BİBER EKLIYORUZ
 BU MALZEMELERLE BİRLİKTE YOĞURUYORUZ
 VE 4-5 ADET YEŞİL SOĞAN YARIM DEMET MAYDANOZU DOĞRAYIP ONUDA EKLEYİP SERVİSE HAZIRLIYORUZ

AFİYETLER OLSUN

Yorumlar