NEFİS MERCİMEKLİ KÖFTE
KÖFTEMİZ İÇİN 2 SU BARDAĞI KIRMIZI MERCİMEK HAŞLIYORUZ
HAŞLANINCA 1 SU BARDAĞI İNCE BULĞURU EKLİYORUZ VE BEKLEMEYE ALIYORUZ
EN AZ 15DK SONRA YOĞURMA KABINA ALIYORUZ
BAHARATLARINI EKLİYORUZ
.2 YADA 3 ADET SOĞANI YARIM SU BARDAGI SIVI YAĞDA KAVURUYORUZ
İÇİNE İKİ YEMEK KAŞIGI BİBER SALÇASI
KİMYON KARABİBER İSTEYEN OLURSA ACI PUL BİBER EKLIYORUZ
BU MALZEMELERLE BİRLİKTE YOĞURUYORUZ
VE 4-5 ADET YEŞİL SOĞAN YARIM DEMET MAYDANOZU DOĞRAYIP ONUDA EKLEYİP SERVİSE HAZIRLIYORUZ
AFİYETLER OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder