MALZEMELER
1 Tane tavuk gögsü
2 tane kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
yarım çay bardağı sıvı yağ
tuz
YAPILIŞI
Tavukları kuşbaşı doğruyoruz 1 bardak su koyup suyunu çekene kadar pişiriyoruz soğanları yarım ay şeklinde doğruyoruz
yağı katıp soğanlar kavuruyoruz ardından tavukları koyup baharatını ve tuzunu atıp 15 sn sonra pişiyor
AFİYET OLSUN
1 Tane tavuk gögsü
2 tane kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
yarım çay bardağı sıvı yağ
tuz
YAPILIŞI
Tavukları kuşbaşı doğruyoruz 1 bardak su koyup suyunu çekene kadar pişiriyoruz soğanları yarım ay şeklinde doğruyoruz
yağı katıp soğanlar kavuruyoruz ardından tavukları koyup baharatını ve tuzunu atıp 15 sn sonra pişiyor
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder