MALZEMELER
1 kg patates
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı barabiber
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
YAPILIŞI
pateteslerin kabuklarını soyup elma dilimi gibi kesiyoruz bir kabın içine yağı, kekiği, baharatları ve tuzu atıp karıştırıyoruz
içine doğradığımız patetesleri katıp malzemelerin bir birlerine karışmasını sağlıyoruz
fırın tepsisine koyup 200 derecede 20-25dk
AFİYET OLSUN
1 kg patates
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı barabiber
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
YAPILIŞI
pateteslerin kabuklarını soyup elma dilimi gibi kesiyoruz bir kabın içine yağı, kekiği, baharatları ve tuzu atıp karıştırıyoruz
içine doğradığımız patetesleri katıp malzemelerin bir birlerine karışmasını sağlıyoruz
fırın tepsisine koyup 200 derecede 20-25dk
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder