- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
MALZEMELER
- 1 su bardağı pirinç,
- 1 su bardağı garnitür ( bezelye,havuç)
- Yarım tavuk göğsü kuşbaşı doğrayıp haşlıyoruz
- 1.5 su bardağı su
- 1 adet kuru soğan
- 4 yemek kaşığı sıvı yağı,
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- tuz
- YAPILIŞI
- yağı tencereye koyuyoruz içine soğanı doğrayıp pembeleşene kadar karıştırıyoruz pirinci katıp onuda kavuruyoruz içine haşladığımız tavuk ve,garnitürleri katıp suyunu koyuyoruz tuzunu atıp kaynayınca kısıyoruz pişince demlenmesi için biraz bekletiyoruz
- AFİYET OLSUN
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yorumlar
Yorum Gönder