KREMALI KÖRİLİ TAVUK
MALZEMELER
1 kg tavuk göğsü
500 gr mantar
1 kutu krema
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
2 tatlı kaşığı köri
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı pul biber
tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
MALZEMELER
1 kg tavuk göğsü
500 gr mantar
1 kutu krema
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
2 tatlı kaşığı köri
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı pul biber
tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
YAPILIŞI
Tavuk ve mantarı kuşbaşı doğruyoruz
sıvı yağını katıp soteliyoruz ardından biberleri katıp suyu çekene kadar pişiriyoruz pişince içine baharat ,tuz ve kremayı katıp karıştırarak 20 saniye sonra kapatıp sıcak sıcak servis ediyoruz
AFİYET OLSUN
Tavuk ve mantarı kuşbaşı doğruyoruz
sıvı yağını katıp soteliyoruz ardından biberleri katıp suyu çekene kadar pişiriyoruz pişince içine baharat ,tuz ve kremayı katıp karıştırarak 20 saniye sonra kapatıp sıcak sıcak servis ediyoruz
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder