KABAK YEMEĞİ YAPILIŞI


  •         MALZEMELER
  • 1 KG KABAK
  • 5 ADET ORTA BOY DOMATES
  • 1 ADET KURU SOĞAN
  • 1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
  • 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
  • 1 TATLI KAŞIĞI TUZ
  • 3 SU BARDAĞI SU
  • YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
  • 3 DİŞ SARIMSAK
                  YAPILIŞI
SIVI YAĞINI KATIP İÇİNE SOĞANLARI DOĞRAYIP HAFİF KAVURUYORUZ SALÇASINI KATIP 10 SANİYE KARIŞTIRIP DOĞRADIĞIMIZ KABAKLARI KATIP ÜZERİNE DOMATES SARIMSAK KARABİBER VE TUZUNU KOYUYORUZ  SUYUNU KATIP KAYNAYINCA KISIK ATEŞTE 25-30 DK PİŞİYOR
                          AFİYET OLSUN



Yorumlar