ETLİ HAVUÇLU PİLAV

HAVUÇLU ETLİ PİLAV
MALZEMELER
300 GR KUŞBAŞ
1 KURU SOĞAN
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ 
2 ADET HAVUÇ
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
3 SU BARDAĞI SU
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YAPILIŞI
Tereyağ ile eti kavuruyoruz iyice pişince sıvı yağını katıp içine soğanı yemeklik doğruyoruz hafif pembeleşince küçük doğradığımız havuçlarıda katıp 10- 15 saniye karıştırıp pirincini katıp üzerine suyunu katıp karabiber, ve tuzunu katıp kaynayınca kısık pişiriyoruz
afiyet olsun

Yorumlar