5 BARDAK UN
1TATLI KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR SU UNU SUYLA KARIŞTIRIP YOĞURUYORUZ
YOĞURDUĞUMUZ HAMURU EN AZ YARIM SAAT
DİNLENDİRİYORUZ .HAMURU BEZELERE AYIRIP
AÇIYORUZ AÇTIĞIMIZ YUFKANIN ÜZERİNİ HAFİF YAĞLIYORUZ YUFKANIN ORTASINA İSTEDİĞİMİZ HARÇTAN KOYUYORUZ KENARLARINI KAPATIYORUZ TEFLON TAVADA ORTA ISIDA PİŞİRİYORUZ PİŞİNCE TEREYAĞLA YAĞLIYORUZ
AFİYET OLSUN
1TATLI KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR SU UNU SUYLA KARIŞTIRIP YOĞURUYORUZ
YOĞURDUĞUMUZ HAMURU EN AZ YARIM SAAT
DİNLENDİRİYORUZ .HAMURU BEZELERE AYIRIP
AÇIYORUZ AÇTIĞIMIZ YUFKANIN ÜZERİNİ HAFİF YAĞLIYORUZ YUFKANIN ORTASINA İSTEDİĞİMİZ HARÇTAN KOYUYORUZ KENARLARINI KAPATIYORUZ TEFLON TAVADA ORTA ISIDA PİŞİRİYORUZ PİŞİNCE TEREYAĞLA YAĞLIYORUZ
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder