Tavuk Sarmadan Kuşbaşı Kebap Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
- 2 kg tavuk sarma
Sos için;
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 tatlı kaşığı kekik
Tavuk Sarmadan Kuşbaşı Kebap Yapımı Tarifi Yapılışı
- Tavukları kuşbaşı şeklinde doğruyoruz. Bir kaba yağını, salçasını, kekiğini, karabiberi ve tuzunu koyarak karıştırıyoruz
- Tavuğu sosun içine koyuyoruz. Sosla tavuğu harmanlıyoruz. Kuşbaşı şişlerine takarak pişirime hazırlıyoruz
- Mangalda kömürleri yakıyoruz. Tavukları koyarak arkalı önlü pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN

Yorumlar
Yorum Gönder