Patatesli Kemikli Et


Patatesli Kemikli Et Tarifi İçin Malzemeler
1 Kg kemikli et
1 kg patates
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
2 tatlı kaşığı tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
Patatesli Kemikli Et Tarifi Yapılışı
Kemikli eti yıkayıp düdüklü tencereye koyuyoruz
6 su bardağı suyu koyarak pişiriyoruz
tencereye doğradığımız soğanları ve yağı koyarak kavuruyoruz
salçaları koyuyoruz kokusu çıkana kadar karıştırıyoruz
ardından haşladığımız etleri ve
patatesleri koyarak etlerin haşlama suyunu süzüyoruz onuda koyuyoruz su az gelirse 1 bardak daha ekleyebiliriz
tuzunu ve baharatını koyarak pişiriyoruz

Yorumlar