ÇİĞ BÖREK
BİR ÇEŞİT HAMURDAN ÜÇ ÇEŞİT TARİF YAPTIM
ŞEKERLİ KATMER
ŞEKERLİ KATMER
İÇ HARÇ HAZIRLAMA
300 GR DANA KIYMA 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ İYİCE KARIŞTIRIYORUZ 1 ÇAY BARDAĞI SU KATIYORUZ HARCIN YUMUŞAK OLMASI GEREKİYOR
300 GR DANA KIYMA 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ İYİCE KARIŞTIRIYORUZ 1 ÇAY BARDAĞI SU KATIYORUZ HARCIN YUMUŞAK OLMASI GEREKİYOR
1 KG UN
1TATLI KAŞIĞI TUZU ELE YAPIŞMAYAN HAMUR YOĞURUYORUZ.
ORTA BÜYÜKLÜKTE HAMURU AÇIYORUZ HAZIRLADIGIMIZ HARCI BİR TARAFINA KOYUP KAPATIYORUZ KENARINI KESİYORUZ ALTTAKİ RESİMDEKİ ŞEKİLDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SONRADA TEFLONA SIVI YAĞ KOYUP ARKALI ÖNLÜ PİŞİRİYORUZ
AFİYET OLSUN
1TATLI KAŞIĞI TUZU ELE YAPIŞMAYAN HAMUR YOĞURUYORUZ.
ORTA BÜYÜKLÜKTE HAMURU AÇIYORUZ HAZIRLADIGIMIZ HARCI BİR TARAFINA KOYUP KAPATIYORUZ KENARINI KESİYORUZ ALTTAKİ RESİMDEKİ ŞEKİLDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SONRADA TEFLONA SIVI YAĞ KOYUP ARKALI ÖNLÜ PİŞİRİYORUZ
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder