YENMEYİ BEKLEYEN MANTI


MALZEMELER
 YARIM KG DANA KIYMA
 İKİ TANE KURU SOĞAN

SOĞANI İNCE İNCE DOĞRAYIP KIYMAYA KATIYORUZ.
TUZ KARABİBER PUL BİBER  YARIM YEMEK KAŞIGI SALÇA
KATIP KARIŞTIRIYORUZ
HAMURU İÇİN
1 KĞ UN
TUZ
YOĞURUP AÇIYORUZ ENİNE BOYUNA KESİP KIYMALI HARÇTAN KOYUP KAPATIYORUZ
     KAYNAR SUDA HAŞLAYIP KEVĞİRLE TABAKLARA ALIYORUZ.
    ÜST SOSU İÇİN
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
PUL BİBER VE NANE SOS YAPIP YOĞURTLU SARIMSAKI HAZIRLADIGIMIZ  MANTININ ÜZERİNE DÖKÜYORUZ.
                                                                     AFİYET OLSUN

Yorumlar