ARKADAŞLAR LAHANALARI KÜÇÜK PARÇALARA AYIRIYORUZ
BİR BAŞ SARİMSAK SOYUP İKİYE BÖLÜP KAVANOZA ATIYORUZ.
BİR YEMEK KAŞIĞI LİMON TUZU 3-4 ADET SİYAH HAVUÇ ONLARIDA SOYUP İKİYE BÖLÜYORUZ 1 SU BARDAGI SİRKE YARIM SU BARDAĞI TURŞULUK TUZ
BÜTÜN MALZEMELERİ KAVANOZA KOYUYORUZ TUZU SUDA ERİTİP ONUDA KATIYORUZ KAPAĞINI KAPATIP KALDIRIYORUZ 10 GÜN SONRA YEMEYE HAZIR .
AFİYET OLSUN
BİR BAŞ SARİMSAK SOYUP İKİYE BÖLÜP KAVANOZA ATIYORUZ.
BİR YEMEK KAŞIĞI LİMON TUZU 3-4 ADET SİYAH HAVUÇ ONLARIDA SOYUP İKİYE BÖLÜYORUZ 1 SU BARDAGI SİRKE YARIM SU BARDAĞI TURŞULUK TUZ
BÜTÜN MALZEMELERİ KAVANOZA KOYUYORUZ TUZU SUDA ERİTİP ONUDA KATIYORUZ KAPAĞINI KAPATIP KALDIRIYORUZ 10 GÜN SONRA YEMEYE HAZIR .
AFİYET OLSUN

Yorumlar
Yorum Gönder