MALZEMELER
100 GR TEREYAĞ VEYA MARĞARİN
1 ADET YUMURTA
100 GR PUDRA ŞEKERİ
BİR TUTAM TUZ
BİR SU BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
BİR PAKET VANİLYA
MARĞARİN ODA SICAKLIĞINDA YUMUŞAK KIVAMLI OLUNCA BÜTÜN MALZEMELERİ KATIP KULAK MEMESİ KIVAMINDA YOĞURUYORUZ
YUVARLAK ŞEKİL VERİP HİNDİSTAN CEVİZİNE BULAYIP TEPSİYE DİZİYORUZ 180 DER ECE 15 DK
AFİYET OLSUN
100 GR TEREYAĞ VEYA MARĞARİN
1 ADET YUMURTA
100 GR PUDRA ŞEKERİ
BİR TUTAM TUZ
BİR SU BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
BİR PAKET VANİLYA
MARĞARİN ODA SICAKLIĞINDA YUMUŞAK KIVAMLI OLUNCA BÜTÜN MALZEMELERİ KATIP KULAK MEMESİ KIVAMINDA YOĞURUYORUZ
YUVARLAK ŞEKİL VERİP HİNDİSTAN CEVİZİNE BULAYIP TEPSİYE DİZİYORUZ 180 DER ECE 15 DK
AFİYET OLSUN

Yorumlar
Yorum Gönder